Naslovnica Magazin Zanimljivosti Ništa vam ne ide od ruke? Danas je najbaksuzniji dan u godini

Ništa vam ne ide od ruke? Danas je najbaksuzniji dan u godini

Ako imate osjećaj da vam ništa ne ide od ruke, za to je kriv crveni Mjesec u znaku Škorpije koji je danas dominantan.

Današnji dan gotovo nikome neće donijeti prijatne situacije. Ako imate osjećaj da vam ništa ne ide od ruke, za to je kriv crveni Mjesec u znaku Škorpije koji je danas dominantan.

Kada je Mjesec u Škorpiji, kažu astrolozi, ovo su nevolje koje su česte: osetljivi svi organi u donjem delu stomaka, moguće povrede, slepo crijevo, hormonski poremećaji, ginekološki problemi, pad imuniteta.

27. aprila, nebo će obasjati crveni Mjesec – večeras Mjesec nije samo pun, već ćemo prisustvovati pojavi supermjeseca koji se približava Zemlji na minimalnu razdaljinu.

Ovo je vrlo nezgodno razdoblje, kažu astrolozi jer je dovoljna jedna varnica da sve eskalira u požar. Vodite računa o riječima koje izgovarate kako ne biste bili pogrešno protumačeni. Sve što danas radite, radite sa dodatnom pažnjom.

Ako budete negativni tokom ovog perioda i mislite loše, loše stvari će vam se i događati, ipak ako pokušavate da mislite dobro i širite ljubav, ublažićete sve ono što ovaj aspekt nosi sa sobom.

Uticaj crvenog Mjeseca osećaćemo danas i tokom sutrašnjeg dana, ali na sreću ovaj astro fenomen je katkog daha, pa nas već od četvrtka očekuje talas pozitivne energije, kažu astrolozi.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime