Naslovnica Sport Košarka MILICA DABOVIĆ nikad vulgarnija na Instagramu: Potpuno razuzdana u bikiniju,izazvala strašne kritike...

MILICA DABOVIĆ nikad vulgarnija na Instagramu: Potpuno razuzdana u bikiniju,izazvala strašne kritike ovim gestom (FOTO)

milica dabović

“Čega se pametan stidi budala se ponosi”, “Nije ni tebi lako”, samo su neke od poruka koje je Milica Dabović dobila ispod fotografija

milica dabović

Košarkašica Milica Dabović podijelila je na društvenim mrežama veoma provokativne slike, koje su šokirale mnoge.

Ona je ovim potezom pokrenula lavinu komentara, a mahom su bili negativni.

“Stidi se kad obraza nemaš”, “Čega se pametan stidi budala se ponosi”, “Nije ni tebi lako”, samo su neke od poruka koje je Dabovićeva dobila ispod fotografija na kojima je okrenula zadnjicu i pozirala.

– Doviđenja! Majka, devojka sa zlatnom medaljom – poručila je ona u opisu objave.

Kakve su fotografije izazvale buru na Instagramu, pogledajte u nastavku:

milica dabović

milica dabović

milica dabović

milica dabović

milica dabović

Podsjetimo, Milica Dabović je nedavno izazvala negativne komentare na račun njenog majčinstva, kada je objavila fotografiju na kojoj nosi sina Stefana, dok joj je zadnjica u mini šortsu u prvom planu.

Kad su komentari na društvenim mrežama u pitanju, zanimljivo mi je šta ljudi pričaju. I kad su negativni i pozitivni komentari, ja se smejem i ne mogu da se nerviram. Svi smo mi različiti i svako polazi od sebe. Nemam pravo i nikada ne bih želela da komentarišem nekoga dok ga ne upoznam. Ta slika je nastala spontano i napravila je totalni bum, tako da ću ja sada da se guzim po plaži (smeh) – rekla je tada Milica za Telegraf Jetset.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime