Naslovnica Novo KAKAV BEZOBRAZLUK NA KONFERENCIJI: Novak upitan šta je radio u svlačionici poslije...

KAKAV BEZOBRAZLUK NA KONFERENCIJI: Novak upitan šta je radio u svlačionici poslije 0:2, ovakav odgovor niko nije očekivao

novak

Novak Đoković je nakon isrcpljujućeg meča uspio da se plasira u četvrtfinale Rolan Garosa.

Najbolji teniser svijeta je vodio u petom setu 4:0 kada je Italijan Lorenco Museti doneo odluku da se preda zbog istrošenosti.

Posle duela osmine finala Novak Đoković je poručio kako je mladi Italijan veliki teniski potencijal.

novak

– Museti ima predispozicije da postane veliki igrač, na šljaci, ali i na ostalim podlogama – rekao je Đoković nakon osmine finala o rivalu.

Pokušao je Đoković da objasni loš početak meča.

– Ojećao sam se nervoznije kada sam počinjao meč nego kada sam imao dva seta zaostatka. Zbog napetosti nisam pronalazio udarce, a on je igrao dobro u važnim trenucima – naveo je Novak.

Potom je usledila velika promjena u igri najboljeg tenisera svijeta.

– Bio sam drugi igrač kada sam se vratio, smanjio sam broj grešaka, igrao sa više samopouzdanja, baš onako kako bi i trebalo. Krajem trećem i početkom četvrtog seta video sam da posustaje pa sam iskoristio tu priliku. Muzeti nije imao sreće, rekao sam već da volim da igram protiv mladih igrača. Nesreća za njega, mučio se, zaključio je Đoković.

Jedno od pitanja bilo je šta je u pauzi posle drugog seta radio u svlačionici, posle čega se vratio na teren Srbin i zaigrao fenomenalno.

– Nisam imao medicinski tretman, ako na to misliš. Išao sam da zamijenim gaće, rekao je Đoković.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime