Naslovnica Sport Novak ŽALI samo zbog jedne stvari koju je propustio u mladosti 🙃

Novak ŽALI samo zbog jedne stvari koju je propustio u mladosti 🙃

novak

Svjetski as Novak Đoković u nedavnom intervjuu za italijanske medije govorio je o porodici i karijeri, ali i o tome šta planira kad se povuče iz profesionalnog sporta.

– I dalje želim da idem na fakultet. Ne znam da li će to biti sljedeće ili za 5 godina, ali cilj mi je da dobijem bar diplomu osnovnih studija. Prilično me rastužuje što to nisam uspeo da uradim kao mladić, iako sam veoma zahvalan na svemu što imam. Na kraju, fakultet nije rezervisan samo za decu, na predavanja možete ići i posle 40. To je kuća znanja, a ja sam veoma radoznao – pričao je Nole za list Spekio, nedeljno izdanje čuvene La Stampe.

– Oblast koja me najviše zanima svakako je zdravlje, ali voleo bih da studiram antičke civilizacije i arheologiju. Prosto želim da razumem ono što me u ovom trenutku najviše zanima. Danas mnogo toga možete da obavite onlajn, što je za mene možda i najbolja opcija budući da sam teniser i tata – dodao je Novak, ne krijući da mu je roditeljstvo ujedno najteži posao, jer Stefan i Tara rastu, a brojne obaveze ne dozvoljavaju mu da im se posveti onoliko koliko bi željeo.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime