Naslovnica Sport Skandal! Crnogorski vaterpolista urinirao na crkvu i psovao Srbe: Vrijeđao i sveštenikovu...

Skandal! Crnogorski vaterpolista urinirao na crkvu i psovao Srbe: Vrijeđao i sveštenikovu ženu u Kotoru, pa priveden!

Ružna scena u Kotoru u kojoj su učestvovala trojica sportista.

Crnogorski vaterpolista Danilo Adžić, bivši igrač Radničkog, Crvene zvezde i Partizana, bio je glavni akter velikog skandala koji se desio u Kotoru između nedjelje i ponedjeljka.

Adžić je navodno urinirao na ulaznim vratima crkve Svetog Nikole u Starom gradu, prenose crnogorski mediji. U njegovom društvu bili su i sportisti – nekadašnji fudbaler Bokelja Miloš Banićević i karatista Danijel Krivokapić.

Adžić, koji je inače član DPS-a, navodno je vrijeđao suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića, nakon što ih je upozorila na nedolično ponašanje.

Supruga kotorskog paroha je sa prozora obližnjeg parohijskog doma kritikovala mladiće zbog sramnog ponašanja, a oni su počeli da je vrijeđaju čak i na nacionalnoj osnovi.

Iz policije saopšteno je da je patrola na lice mjesta upućena odmah nakon prijave.

“Odmah je na lice mjesta upućena patrola koja je u blizini… Ispred kafe bara ‘Karampana’ primjetili su nekoliko osoba, da bi se ta grupa udaljila trčećim korakom kada su opazili policajce… Nakon obavljenog razgovora sa I. K. i predočenog snimka sa lica mjesta, operativnim radom došlo se do podatka da su na trgu bila prisutna četiri lica. Tri lica su obezbijeđena i od njih su prikupljena obavještenja”, navodi se iz Uprave policije.

Crnogorski mediji prenose da su sportisti noć proveli u pritvoru, a zanimljivo je da vaterpolista Primorca na svom Instagramu ističe da studira u Beogradu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime