Naslovnica Sport Viktor Troicki završava karijeru!

Viktor Troicki završava karijeru!

– Sportski veteran sam već uveliko – naglasio je Viktor.

Selektor srpske teniske reprezentacije Viktor Troicki odlučio je da ove godine završi sa aktivnim igranjem tenisa i posveti se trenerskom poslu, otkrio je za Objektiv.

– Sportski veteran sam već uveliko. Polako završavam karijeru, uskoro, plan je da odigram još par turnira. Pomirio sam se da završavam ove godine. Prebacujem se na druge poslove vezano za sport, ali više kao profesionalni trener. Radujem se tom nekom novom zadatku, novim izazovima i nadam se da će to proteći kako treba – kazao je Troicki.

Troicki je takođe prokomentarisao turnir u Beogradu i istakao da je sreća imati takvo takmičenje kod nas u zemlji.

– Jedan turnir je garantovan da ostaje. Uzeta je licenca za svaku godinu, a za ovaj drugi smo iskoristili promenu datuma Rolan Garosa koja je ostavila praznu nedelju. Aplicirali su gradovi koji su bili u mogućnosti, i eto, na našu sreću, Beograd je dobio taj turnir. Neće ga biti svake godine. Ali ova dva turnira su neverovatna stvar za naše igrače, da mogu da igraju kod kuće. Utisci sa ovog prvog su bili sjajni, iako nas je vreme malo mučilo, ali sve je dobro organizovano. Pogotovo stranci su bili zadovoljni. Lepa prilika za mlađe kao što je Hamad (Međedović, prim. aut.) da igraju sa najboljima na svetu. Jedva čekamo sledeći turnir u maju – zaključio je Troicki.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime