Naslovnica Vijesti Za sebe kaže da je LJUDSKA SOTONA: Zavisnik je od modifikacije tijela,...

Za sebe kaže da je LJUDSKA SOTONA: Zavisnik je od modifikacije tijela, ugradio sebi KLJOVE, žena i sin oduševljeni (FOTO)

Mihael Faro do Prado iz Brazila proslavio se svojim ekstremnim modifikacijama tijela, a prošle godine sebe je nazvao “ljudska sotona”.

Kako pišu američki portali, Prado je već tetovirao većinu svog tijela, uključujući očne jabučice, ima ugrađene implantate u glavi, može se pohvaliti sa nekoliko pirsinga, a čak mu je i uklonjen kraj nosa. Nedavno se odlučio na još izmjena, pa je uklonio prst sa svake ruke. Osim toga, ugradio je kljove.

ljudska sotona

Na fotografijama podeljenim na društvenim mrežama, Prado se može vidjeti bez domalog prsta na lijevoj ruci i srednjeg prsta na desnoj. Takođe je otkrio da se njegova supruga specijalizirala za ovakve modifikacije te da je on njeno “remek-djelo”.

ljudska sotona
Mihaelova žena je specijalista za modifikacije tijela.

– Tatu majstor sam već 25 godina. Većinu tetovaža dobijam od tatu umjetnika i profesionalaca koje sam platio. Fokusiram se na crne crte i brutalne tetovaže, što je vrsta tetovaža koja zauzima veliki deo tijela. Moja supruga se specijalizirala za područje modifikacija i njena ideja je da ja postanem njeno remek-djelo kada je u pitanju tetoviranje – objasnio je Prado ljudska sotona.

Najnovije modifikacije – uklanjanje dva prsta i ugradnja kljova – koštali su ga oko hiljadu eura, a ljudska sotona se pohvalio svojom visokom tolerancijom na bol, nešto što je potrebno da bi se izdržale sve modifikacije.

– Zapravo imam dobru toleranciju na bol, mislim da ništa nije toliko bolno. Više patim poslije procedure nego tokom. Istina je da postoje promjene koje bi bez anestezije bilo gotovo nemoguće učiniti. Voleo bih da ne osjećam bol, ali ako moram osjetiti bol kako bih postigao šta želim, sigurno ću se suočiti s tim – rekao je.

Osim supruzi, njegov ekstremni izgled sviđa se i drugim članovima obitelji, posebno sinu, ali čak i da im se ne sviđa njega nije briga, kaže.

– Ne odbacujem konvencionalno društvo. Odbacujem njegovo licemerje i nepoštovanje onih koji su drugačiji. Svaka je osoba ono što odluči biti. Ja sam ono što jesam i oni su ono šta jesu – zaključio je Prado ljudska sotona.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime