Naslovnica Sport Nogomet Dybala otkrio zašto je izabrao Romu

Dybala otkrio zašto je izabrao Romu

Dybala otkrio zašto je izabrao Romu

Argentinski nogometaš Paulo Dybala na predstavljanju u ekipi Rome nije krio zadovoljstvo zbog odluke koju je donio, a nakon što je otrkio razlog zbog kojeg se odlučio za Rim i potpis za Vučicu, posebnu pohvalu imao je za trenera Josea Mourinha.

Dybala je rekao da je ključni razlog zbog kojeg je odabrao Romu zapravo brzina i odlučnost koju su pokazali u želji za njegovim potpisom.

Nakon toga je rekao da se pridružio ekipi koja je u usponu, ima solidne temelje za budućnost i trenera s kojim je privilegija raditi.

“Dani koji su prethodili potpisivanju ovog ugovora su bili puni emocija. Razliku je napravila brzina i odlučnost koju je Roma pokazala u želji da me angažuje. Pridružio sam se timu u usponu, klub ima solidne temelje za budućnost i trenera Josea Mourinha s kojim je privilegija raditi”, rekao je Dybala.

Nakon toga je rekao da s nestrpljenjem očekuje nastup pred vatrenim navijačima Rome.

“Kao što svi Romini protivnici to ističu, i ja sam se posebno divio atmosferi koju prave navijači ovog kluba. Sada, jedva čekam da im se predstavim u ovom dresu”, poručio je Dybala.

Dybala će u Romi nositi dres s brojem 21, a podsjećamo da je u dresu Juventusa odigrao ukupno 293 utakmica na kojima je postigao 115 pogodaka te dodao 48 asistencija.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime