Naslovnica Sport Nogomet Milan savladao Dinamo. Vratio se Krunić

Milan savladao Dinamo. Vratio se Krunić

Milan savladao Dinamo. Vratio se Krunić

Nakon što su Zagrepčani šokirali Chelsea u prvom kolu Lige prvaka, isto su željeli napraviti u Milanu, ali ih je dočako inspirisani prvak Italije.

U prvom poluvremenu Milan je dominirao na terenu, ali nije bilo većih prilika i uzbuđenja. Finiš prvog dijela donio je jedanaesterac nakon što je oboren Rafael Leao.

Siguran realizator u 45. minuti bio je Olivier Giroud za vodstvo Milana na poluvremenu rezultatom 1:0.

U nastavku mnogo uzbuđenja. Već u 47. minuti sjajni Leao prolazi po lijevoj strani i centrira, a Alexis Saelemaekers pogađa glavom za 2:0.

Dinamo se nije predao već je u 56. minuti Mislav Oršić pogodio za 2:1. To je bila prekrasna akcija gostiju u kojoj je Bruno Petković upisao asistenciju dodavanjem između trojice igrača Milana. No, to je bilo sve što je Dinamo danas uradio.

Do kraja utakmice prvijenac u dresu Milana postiže vezista Tomasso Pobega koji je od prečku zakucao povratnu loptu Thea Hernandeza.

Vrijedi naglasiti da se u današnjoj utakmici vratio od povrede nakon skoro mjesec dana bosanskohercegovački reprezentativac Rade Krunić, koji je igrao posljednjih 15 minuta. S druge strane, u Dinamu je još povrijeđen Luka Menalo.

U drugom meču programa Šahtar i Celtic remizirali su rezultatom 1:1 u Varšavi.

Gosti su poveli autogolom Artema Bondarenka u 10. minuti, ali je nakon pola sata igre poravnao Mihajlo Mudrik. To je bio i konačan rezultat susreta.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime