Naslovnica Lifestyle Savjeti za šminkanje za dame 40+

Savjeti za šminkanje za dame 40+

savjeti za šminkanje

Iako šminka nema pravila, imamo par savjeta za dame preko 40 godina da svoju svakodnevnu mejkap rutinu dovedu na viši nivo.

Stoga ovo su naši savjeti za šminkanje za dame u zrelim godinama, vjerujemo da će vam se svidjeti rezultati ukoliko probate.

Preskočite puder u kamenu

Svi mejkap artisti će se složiti da izbjegavanje pudera u kamenu će pomoći vašoj koži da izgleda mladoliko. Puderi u kamenu sadrže talk koji može da isuši kožu. Ako imate masnu kožu, nanesite ga samo na T-zonu.

Ne zaboravite na oči

Nanošenje svjetlijih nijansi u unutrašnji ugao oka čini oči budnijim i mladolikijim. Sledeći put kada budete nanosile hajlajter na jagodice, četkicom nanesite malo i u ugao oka. Primetićete razliku!

Ne bježite od jakih boja

Iako trenutni trendovi nas navode da kupujemo što više mat ruževa, oni mogu vrlo lako da se sasuše. Izaberite ruževe jakih boja sa više sjaja.

Ne odustajte od ajlajnera

Iako imate 40+, to ne znači da ne možete da ponesete mačkasti izgled. Savet je da prilikom nanošenja ajlajnera kraj bude malo kraći. Obratite pažnju na neravnine i popunite ih naknadno. Ukoliko niste vešti s ajlajnerom, iscrtajte liniju senkom za oči, pa zatim pređite tušem.

Avaz

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime