Naslovnica Magazin BRUKA I SRAMOTA: Srbijanski pjevač zaratio s kćerkom na Facebook-u : “Ništa...

BRUKA I SRAMOTA: Srbijanski pjevač zaratio s kćerkom na Facebook-u : “Ništa ti neću ostaviti”

bruka

Narodni pjevač Radoša Raša Pavlović (77) i njegova kćerka Malena Pavlović, imali su žestoku raspravu na Fejsbuku. Pjevač je, naime, kćerki poručio da raskida ugovor o doživotnom izdržavanju, pa je ona objavila status koji je šokirao pratioce.

bruka

– Poštovani prijatelji, svi koji ste prijatelji velikog umjetnika Raše Pavlovića, molim vas da se sami obrišete. Hvala – napisala je njegova kćerka, a njen otac se uključio u konverzaciju.

– Šta si, blago tati, po profesiji? Želim ti srećan život. Da srećno živiš, a ja šta ću uraditi, to mi ti nećeš zabraniti. Sve ste ti i tvoja majka doprinele. Okej. Tako ste htele. Ovo ti nikada neću dati. Ugovor će biti poništen. Nisi ga ispoštovala, u poslednje tri godine bila si pet puta. Da li je to dovoljno, šta misliš?

Ona mu je uzvratila:

bruka

 Okej. Vrati stolariju, njivu, takse. Izbacio si mamu s obrazloženjem da ne možeš sam s njom jer je bolesna i nema Hitne u Obrvi (selo nadomak Kraljeva).

Raša je nastavio da se obraća svojoj nasljednici.

– Ja sam ti ipak otac. Moj život je lično moj, to zapamti. Mnogo sam ti dao, a ovako vraćaš. Bezobrazluk je bezobrazluk. Samo da znaš da rušim ugovor. Ne treba mi tvoja nega. Ostaviću kome ja hoću. Dosta sam ti dao. Neka ti je bogom prosto. Slušaj svoju majku – napisao je on.

bruka

Maleni izgleda nije bilo svejedno:

– To je tvoja sramota, oče. Ionako mi tvoja draga preti da će da me tuži, s obzirom na to da je nemački državljanin. Od tvoje unuke da uzme. Bravo, oče. Okej, tako hoćeš. Oboje ste nepismeni. Uzeo si Tari (unuci, prim. aut.), ne meni – zaključila je ona.

Inače, Raša Pavlović važi za muzičara vrhunske interpretacije. Hitovi po kojima je poznat su “Stanite, dani, stanite, noći”, “Svud me diraj, al’ u srce nemoj”,”Vodeničarka”,”Sedamdeset dva dana”, “Stani, stani, Ibar vodo” i mnogi drugi, piše Kurir.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime