Naslovnica Magazin Jeff Bezos ismijan zbog fotografije iz Disneylanda

Jeff Bezos ismijan zbog fotografije iz Disneylanda

Jeff Bezos ismijan zbog fotografije iz Disneylanda
Jeff Bezos ismijan zbog fotografije iz Disneylanda

Izvršni direktor Amazona i američki milijarder Jeff Bezos ismijan je na društvenim mrežama nakon posjete Disneylandu i objave fotografija na kojima sam sjedi na rollercoasteru koje su mnogi opisali riječima “prljavo bogat i nevjerovatno usamljen”.

Prema fotografijama koje je podijelio TMZ, 58-godišnji milijarder viđen je u Disneylandu sa svojom djevojkom Lauren Sanchez i nekoliko tjelohranitelja.

Činilo se da par uživa u kultnim atrakcijama kao što su Jungle Cruise, Incredicoaster i Grizzly River Run.

Međutim, na jednoj od fotografija, koja je postala hit na društvenim mrežama, Bezos se može vidjeti kako sjedi sam na rollercoasteru Space Mountain.

Do sada ostaje nejasno zašto je bio sam na zatvorenoj vožnji. Tviteraši su brzo ismijali milijardera nakon što je ovaj snimak postao viralan.Unatoč činjenici da je Bezos posjetio zabavni park sa svojom djevojkom Lauren i tjelohraniteljima, mnogi su ga ismijavali koristeći popularni citat: “Novac ne može kupiti sreću.”

Jedan od komentara istaknuo je kako Bezos na fotografiji uopće ne izgleda da se zabalja.”Ova fotografija Jeffa Bezosa kako potpuno sam sjedi u Space Mountain rollercoasteru jedna je od najsmješnijih, najjadnijih demonstracija bogatstva koje sam ikada vidio”, navodi se u drugom tvitu.

“Fotografija Jeffa Bezosa samog na Space Mountainu u Disney Worldu savršena je metafora za prljavo bogatstvo i nevjerovatnu usamljenost”, poručio je još jedan korisnik Twittera.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime