Naslovnica Magazin Johnny Depp nakon pročitanih poruka na sudu potvrdio da je bio žrtva...

Johnny Depp nakon pročitanih poruka na sudu potvrdio da je bio žrtva porodičnog nasilja

Johnny Depp nakon pročitanih poruka na sudu potvrdio da je bio žrtva porodičnog nasilja
Johnny Depp nakon pročitanih poruka na sudu potvrdio da je bio žrtva porodičnog nasilja

Johnny Depp na sudu je tvrdio da je bio žrtva porodičnog zlostavljanja dok je završavao svoje svjedočenje u okviru tužbe za klevetu od 50 miliona dolara protiv njegove bivše supruge Amber Heard.

Ovaj 58-godišnji glumac tuži Amber za klevetu zbog članka iz 2018. koji je napisala u The Washington Postu, a za koji njegovi advokati kažu da lažno implicira da ju je fizički i seksualno zlostavljao.

Tokom posljednjeg pitanja upućenom Johnnyju, Deppova advokatica Camille Vasquez je upitala: “Šta ste rekli kao odgovor kada je gospođa Heard rekla ‘reci svijetu Johnny, reci im da si i ti Johnny Depp, muškarac, žrtva nasilja u porodici?'”

Depp je odgovorio: “Rekao sam da jesam.”

Ranije tog dana, filmska zvijezda rekla je da se “stidi” poruka koje je poslao glumcu Paulu Bettanyju, u kojima je sugerirao da “spale” i “udave” Amber.

Johnny je rekao da se s Paulom povezao zbog njihovog zajedničkog “apstraktnog smisla za humor” i rekao da su poruke bile šale zasnovane na skeču Monty Pythona.

Također je na sudu rekao da se na taj način i Paul nosio sa teškim situacijama, a komentari nikada nisu bili “namjeravani da budu stvarni”.

Depp je rekao: “Pošto su ovo privatne poruke, bilo je mnogo toga u ovom kontekstu. Važno je znati da ništa od toga nikada nije trebalo da bude stvarno.”

“Na primjer, tekst koji govori o spaljivanju gospođe Heard je direktno iz Monty Pythona i skeča o spaljivanju vještica, a zatim utapanju vještica”, pojasnio je.

Johnny je rekao da je Amber na njegovo prijateljstvo s Paulom gledala kao na “prijetnju” i da je bila “odvratna” prema njemu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime