Naslovnica Magazin Showbizz Otkriveno je i KO JE PODNIO ZAHTJEV ZA RAZVOD: Jedna Melindina rečenica...

Otkriveno je i KO JE PODNIO ZAHTJEV ZA RAZVOD: Jedna Melindina rečenica IZNENADILA JE SVE

Vijesti o razvodu Bila i Melinde Gejts stigle su kao grom iz vedra neba. I nakon početnog šoka, sada svi imaju jedno pitanje – koliko će ovaj razvod koštati?

“The Sun” tvrdi da posjeduju zahtjev za razvod koji je podnijela Melinda (56), u kojima između ostalog Melinda navodi da ona i Bil (65) već žive odvojeno.

– Brak je neopozivo razoren i molimo sud da okonča našu bračnu zajednicu. Naš zajednički život okončan je datuma koji je naveden u ugovoru o razdvajanju – stoji u ovom papiru.

Po svemu sudeći, Melinda i Bil nisu imali nikakav predbračni ugovor.

Po papirima koje “The Sun” posjeduje, Melinda od Bila ne potražuje nikakvu nadoknadu. Bogatstvo Bila Gejtsa, podsjetimo, po posljednjim procjenama iznosi 124 milijarde dolara.

Podsjetimo, juče je kao bomba odjeknula vest da se Bil i Melinda razvode.

– Nakon mnogo promišljanja i rada na našem odnosu, donijeli smo odluku da okončamo brak. U proteklih 27 godina odgojili smo troje nevjerovatne djece i postavili temelj koji omogućava ljudima širom svijeta da vode produktivne i zdrave živote.

Nastavljamo da dijelimo vjeru u tu našu misiju i nastavićemo da zajedno radimo u fondaciji, ali više ne možemo da rastemo zajedno kao par u narednoj životnoj fazi.

Molimo za poštovanje naše privatnosti dok pokušavamo da uhvatimo pravac u ovom novom životu – glasi zajednička poruka Bila i Melinde objavljena na Tviteru.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime