Naslovnica Magazin Whitesnake otkazo koncert u Zagrebu: Da li je upitan nastup u Sarajevu?

Whitesnake otkazo koncert u Zagrebu: Da li je upitan nastup u Sarajevu?

Whitesnake otkazo koncert u Zagrebu: Da li je upitan nastup u Sarajevu?
Whitesnake otkazo koncert u Zagrebu: Da li je upitan nastup u Sarajevu?

Grupa Whitesnake otkazala je koncert u Zagrebu, koji se trebao održati 2. jula, zbog zdravstvenog stanja Davida Coverdalea.

“Liječnik mi je rekao da mirujem u krevetu i ne pjevam pet dana jer se oporavljam od upale sinusa. Iz tog razloga moramo otkazati i koncert u Zagrebu. Ovo nas je mnogo rastužilo, a naročito članove benda koji su trebali nastupiti pred publikom u rodnim gradovima. Italijan Michele Luppi radovao se gostovanju u Milanu i nastupanju pred prijateljima i porodicom. Dino Jelusić, ponos Hrvatske, također je bio spreman dati sve od sebe”, napisao je Coverdale.Podsjećamo, prethodno je objavljeno da je otkazan koncert njihov koncert u Beču, koji je trebao biti održan 30. juna.

“Izvinjavam se svim obožavateljima koji su planirali doći na našu oproštajnu turneju. Nadam se da ću što prije ozdraviti i biti u mogućnosti da održim preostale koncerte u Evropi. Volimo vas”, naveo je Coverdale ranije.

Inače, Whitesnake 19. jula treba nastupiti u Sarajevu u Skenderiji. Kao što je moguće zaključiti, još uvijek nije zvanično objavljeno je li došlo do promjene plana.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime