Naslovnica Sport Nogomet Anel Ahmedhodžić dobio prestižno priznanje

Anel Ahmedhodžić dobio prestižno priznanje

Anel Ahmedhodžić dobio prestižno priznanje
Anel Ahmedhodžić dobio prestižno priznanje

Bosanskohercegovački reprezentativac Anel Ahmedhodžić izabran je za najboljeg igrača mjeseca u Sheffield Unitedu i to na impresivan način.

Ahmedhodžić potpuno je zaludio navijače kultnog engleskog kluba i svi se dive upravi koja ga je za relativno mali novac dovela iz Malmoa, posebno za engleske standarde.
U proteklom mjesecu bh. stoper je bio impresivan i zahvaljujući sjajnoj statistici. Osim u odbrani, priključivanjem u napadačkim akcijama Oštrica dao je veliki doprinos u postizanju golova.

Ahmedhodžić je postigao tri gola uz jednu asistenciju u mjesecu augustu, na čemu bi mu pozavidjeli i renomirani napadači. S druge strane, upisao je tri “clean sheeta” i njegov Sheffield je upisao čak četiri pobjede.Stoga, bh. reprezentativca su izabrali za najboljeg igrača mjeseca, a to su učinili na impresivan način.Anel Ahmedhodžić je dobio nagradu sa 65,55% glasova navijača Sheffielda što je potvrda koliko je već “kupio” klupske pristalice.

U mjesecu augustu posebno se izdvaja fantastična partija protiv Readinga i pobjeda rezultatom 4:0. Ahmedhodžić je tom prilikom postigao dva gola i doveo svoju ekipu na vrh Championshipa.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime