Naslovnica Crna hronika Brutalni zločin trese F1 svijet: Suprug pronašao direktoricu VN Belgije u krevetu...

Brutalni zločin trese F1 svijet: Suprug pronašao direktoricu VN Belgije u krevetu s ljubavnicom, ubio ih obje pa presudio sebi

brztalan zločin

Nathalie Maillet, 51-godišnju izvršnu direktoricu utrke na stazi Spa-Francorchamps, na kojoj se vozi velika nagrada Belgije, ubio je vlastiti suprug koji ju je uhvatio na djelu s ljubavnicom. Ovaj brutalni zločin njen je suprug napravio iz ljubomore, iako je navodno znao da Maillet voli muškarce i žene. Međutim nije mogao prešutjeti ovaj “in flagrante delicto“ i ubio ju je kad ju je uhvatio s dvije godine starijom Ann Lawrence Durviaux.

Franz Dubois ih je navodno zatekao u krevetu zajedno i usmrtio vatrenim oružjem pa pozvao policiju, obavijestio ih što je učinio pa metkom presudio i sebi.
Maillet je bila izvršna direktorica poznate utrke F1 od 2016. godine i smatra ju se najzaslužnijom za modernizaciju te utrke, na kojoj se utrkuje još od davne 1925. godine. Njezin je suprug također bio vrlo poznat u auto-moto svijetu jer je bio vlasnik momčadi i jedan od osnivača utrka u “VW Fun Cup” seriji“.

U braku su bili 17 godina, a oboje su se nekoć natjecali u njegovom natjecanju, ona nešto uspješnije od njega jer je uzela titulu 2006. godine.

Belgijski javni tužitelj potvrdio je kako su u njihovoj kući pronašli dva ženska tijela i jedno muško, a sve su preminule od posljedica vatrenog oružja.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime