Naslovnica Sport Nogomet Džeko oduševio Inzaghija i navijače Intera

Džeko oduševio Inzaghija i navijače Intera

Džeko oduševio Inzaghija i navijače Intera
Džeko oduševio Inzaghija i navijače Intera

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko prekinuo je godišnji odmor i danas se pojavio u Interovom trening-centru zbog priprema za narednu sezonu.

Nogometaši Intera već su počeli s treninzima, ali su neki od njih dobili produženi godišnji odmor. Među njima je i Edin Džeko, koji se silno želi nametnuti za minutažu i što je moguće veću ulogu u timu.

Džeko je na godišnjem odmoru trebao biti do srijede, no iznenada se pojavio na današnjem okupljanju i tako oduševio navijače, ali i sve u klubu uključujući trenera Simonea Inzaghija, prenijela je Gazzetta dello Sport danas.

Razlog ranijeg dolaska s odmora je to što Džeko sebi želi “zabetonirati” poziciju u rosteru Intera nakon sve ozbiljnijih glasina da ga klub prodaje.Kapiten reprezentacije BiH stigao je dva dana ranije i želi se dokazati treneru Inzaghiju te pokazati da je i dalje opcija za milanski tim koji se silno pojačao u prijelaznom roku.

“Gužvu” u napadačkoj liniji Intera pojačao je Romelu Lukaku, ljubimac navijača aktuelnog viceprvaka Italije, a uskoro bi na Meazzu mogao stići i Paulo Dybala čime bi Nerazzurri raspolagali s jednim od najjačih napada na svijetu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime