Naslovnica Sport Nogomet Fabinho priredio odmor za pamćenje neznancu sa plaže

Fabinho priredio odmor za pamćenje neznancu sa plaže

Fabinho priredio odmor za pamćenje neznancu sa plaže
Fabinho priredio odmor za pamćenje neznancu sa plaže

Zvijezda Liverpoola i reprezentativac Brazila Fabinho potrudio se da tokom ovogodišnjeg ljetovanja dan učini nezaboravnim jednom turistu.

Dok traje vrijeme godišnjih odmora, najbolji svjetski nogometaši su daleko od doma. Stizale su vijesti i o onima koji su godišnje provodili na raznim zabavama s alkoholom, o onima koji su trenirali, ali i o onima koji su pokazali koliko su skromni.

Fabinho nezamjenjiv u Liverpoolu

Vezista Liverpoola Fabinho, od dolaska iz Monaca, stekao je epitet nezamjenjivog kotača u osvajačkom pohodu Liverpoola na titule u Ligi prvaka i Premiershipu. Međutim, dokazao je i van terena da je skroman.

Na odmoru na Balearima Fabinho je vidio mladića, ispostavit će se Brendena Ryana, koji sam igra nogomet na plaži. Pridružio mu se i tako mu uljepšao dan, ali ono što je uslijedilo dodatno potvrđuje o kakvoj se ljudskoj veličini radi.

Naime, Brazilac je pozvao Brendena da mu se pridruži na večeri i tu je sa svojom suprugom Rebeccom Tavares počastio novog prijatelja i učinio mu odmor nezaboravnim.Osim što je uživao sa zvijezdom Liverpoola, sretni turist Brenden je čuo brojne zanimljive priče o tome kako je biti prvak Evrope i svijeta u nogometu.

Nakon odmora na Balearima Fabinho će se pridružiti ekspediciji Liverpoola koja kreće u Aziju gdje će 12. jula igrati prijateljski meč protiv rivala Manchester Uniteda.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime