Naslovnica Sport Nogomet Mbappeova fotografija dodatno razbjesnila navijače Reala i medije u Španiji

Mbappeova fotografija dodatno razbjesnila navijače Reala i medije u Španiji

Mbappeova fotografija dodatno razbjesnila navijače Reala i medije u Španiji
Mbappeova fotografija dodatno razbjesnila navijače Reala i medije u Španiji

Kylian Mbappe dodatno je razljutio španske medije i navijače Reala pozirajući sa šampionskim trofejom PSG-a u društvu bivših zvijezda Kraljevskog kluba.

Francuski reprezentativac odbio je Real Madrid, iako je već viđen u bijelom dresu Kraljeva, te je potpisao novi trogodišnji ugovor s Parižanima.

Zbog toga se u Realu osjećaju prevarenim i izigranim, a dodatna sol na ranu pristalicama madridskog kluba i španskim medijima, koji su vjerovali da će Mbappe ovog ljeta potpisati za Kraljeve, je fotografija s legendama Reala dok je držao trofej.

Mbappe se fotografisao sa Sergijom Ramosom i Keylorom Navasom, kao i Achrafom Hakimijom koji je bio pod ugovorom sa španskim klubom.

Madridski list AS objavio je fotografiju na Twitteru uz opis: “Mbappe kopa ranu”.Novinari u Španiji također su ranije pokazali da dijele stav AS-a, jer su udarili na “izdajnika” nakon njegove odluke da odbije Real Madrid. Marca je predvodila hajku na Francuza pokušavši dovesti u pitanje njegov karakter i “očiti nedostatak klase” nakon njegove odluke.

“Potrebno je puno klase za igranje u Real Madridu”, poručila je Marca.

Ipak, Mbappe će samo za potpis novog ugovora s PSG-om inkasirati oko 300 miliona eura, dok će na godišnjem nivou zarađivati čak 100 miliona eura.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime