Naslovnica Sport Košarka Mirza Teletović: Poručio bih selektoru Bosniću da očekujem njegov poziv

Mirza Teletović: Poručio bih selektoru Bosniću da očekujem njegov poziv

mirza teletović

Nakon što je predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović (35) objavio da se vraća na parket i da će igrati za KK Turbina oglasili su se iz jablaničkog kluba.

Istinski prijatelj kluba

– Dobrodošao nazad majstore… Istinski prijatelj kluba, kluba u kojem je napravio svoje prve košarkaške korake. Mirza Teletovic se vraća u matični klub, da pomogne da izborimo ulazak u premijer ligu, kojeg priželjkujemo i čekamo već dugo godina. Jablanica je grad košarke, ovo je velika vijest kako za nas u klubu, tako i za sve ljubitelje košarke kako u našem gradu, tako i za sve ljubitelje košarke u BiH. Ponovo ćemo gledati trojke s parkinga.

Mirza jedno veliko hvala u ime kluba, u ime svih građana Jablanice, kojima si vratio nadu da se u ovom gradu može igrati košarka na najvišem nivou. Ponovo će dvorana u Jablanici biti ispunjena do posljednjeg mjesta, a ti si zaslužio to i mnogo više, za sve što si radio u proteklom periodu za naš klub, nesebično si se odazvao svaki put kada smo ti se obratili za pomoć.

Najveći ambasador kako Jablanice, tako i naše države, još jednom je pokazao da trebamo i moramo imati više poštovanja prema ovoj ljudskoj gromadi, saopćeno je iz KK Turbina Jablanica.

Poruke selektoru

– Samo bih da poručim selektoru Vedranu Bosniću, da očekujem njegov poziv – napisao je Teletović na društvenim mrežama kao košarkaša Turbine, a potom se obratio kao predsjednik KSBiH:

– Samo opušteno selektore, nemojte da iko vrši pritisak na vas, kada budete pravili spisak.

Avaz

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime