Naslovnica Sport Nogomet Pogba: Najvažnije mi je da se osjećam ugodno u klubu za koji...

Pogba: Najvažnije mi je da se osjećam ugodno u klubu za koji igram

Pogba: Najvažnije mi je da se osjećam ugodno u klubu za koji igram
Pogba: Najvažnije mi je da se osjećam ugodno u klubu za koji igram

Francuski nogometaš Paul Pogba će ovog ljeta promijeniti sredinu, a još uvijek nije objavio za koji klub će nastupati u narednoj sezoni.

U intervjuu za Youtube kanal Uninterrupted Pogba je istakao kako će dobro razmisliti kada bude birao klub jer želi da se osjeća ugodno.

“Za mene je najvažnije da se osjećam ugodno u klubu za koji igram i da se slažem sa saigračima. To je najvažnija stvar. Sve dok je odlična konekcija sa saigračima, navijačima i dok osjećate da ste voljeni od strane svih u klubu, sve je dobro. Ako ste psihički dobro, onda ćete i igrati dobro”, poručio je Pogba i na taj način nedvosmisleno poručio kako mu nije bilo ugodno u Unitedu.

Najozbiljniji kandidat za dovođenje 29-godišnjeg Pogbe je Juventus, no on tvrdi kako još nije donio odluku o povratku u Torino.

“Napuštam Manchester United i trenutno koristim vrijeme da se odmorim psihički prije nego što donesem neke važne odluke. Želim najbolje za sebe, želim da ponovo uživam na terenu i da se osjećam dobro”, rekao je Francuz.

Pogba je u dresu Uniteda upisao 226 nastupa i postigao 39 golova. S Crvenim đavolima je osvojio Evropsku ligu, te engleski Liga kup i Superkup.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime