Naslovnica Sport Nogomet Novoformirana reprezentacija Hrvatske razbila Katar

Novoformirana reprezentacija Hrvatske razbila Katar

Novoformirana reprezentacija Hrvatske razbila Katar
Novoformirana reprezentacija Hrvatske razbila Katar

Tek oformljena nogometna reprezentacija Hrvatske sinoć je u Austriji razbila prvu selekciju Katara rezultatom 3:0.

Hrvati su odlučili izaći u susret i pomoći domaćinu Svjetskog prvenstva da se što bolje spremi. Naime, Kataru je otkazana prijateljska utakmica, koju su trebali igrati sinoć, pa su se obratili Hrvatskom nogometnom savezu za pomoć.

Naše komšije su odlučile oformiti novu reprezentaciju, pošto su ključni igrači na okupljanju kod Zlatka Dalića za Ligu nacija, te u tom sastavu odigrati meč.

Hrvati su pokazali Kataru šta ih čeka na Svjetskom prvenstvu te da, uprkos tome što će biti domaćini, nemaju mnogo šansi u ozbiljnijem reprezentativnom nogometu. Završeno je rezultatom 3:0.

Pogotke za Hrvatsku, koja je odigrala odličnu utakmicu, postigli su Tonio Teklić (14’-11m), Josip Mitrović (16’) i Sandro Kulenović (87’).

Hrvatska je igrala u sastavu: Labrović (61’ Sentić), Stanić (86’ Jelenić), Štefulj (61’ Jureškin), Medić, Nejašmić (61’ Babec), Marin, Žaper, Teklić (67’ Hanuljak), Mitrović (67’ Dolček), I. Smolčić, Ljubičić (61’ Kulenović).

Nastup je upisao i nogometaš Posušja Marko Hanuljak koji je u igru ušao u 67. minuti. Treba naglasiti da su selekciju vodili glavni instruktor HNS-a Petar Krpan i selektor U-17 reprezentacije Robert Jarni.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime