Naslovnica Sport Nogomet Ronaldo ismijan na neviđen način nakon jednog od najtežih poraza

Ronaldo ismijan na neviđen način nakon jednog od najtežih poraza

Ronaldo ismijan na neviđen način nakon jednog od najtežih poraza
Ronaldo ismijan na neviđen način nakon jednog od najtežih poraza

Nakon katastrofalnog starta sezone ne prestaju šale na račun Manchester Uniteda, a najdalje je otišao Brentford koji je na zvaničnom kanalu na društvenim mrežama objavio snimak ismijavanja Cristiana Ronalda.

Nešto što je pravi raritet u svijetu nogometa učinio je Brentford koji je rezultatom 4:0 savladao Manchester United i tako Crvenim đavolima nanio jedan od najtežih poraza godinama unazad.

Na zvaničnom TikTok profilu Brentforda objavili su snimak svih promašaja Cristiana Ronalda iz te utakmice od kojih su neki pokušaji ispod nivoa na kojeg nas je portugalski nogometaš navikao.

Objava je izazvala nevjericu kod brojnih fanova koji nisu očekivali ovakav potez Brentforda pa je tako simpatični klub pobrao i kritike zbog ismijavanja jednog od najboljih nogometaša koje je svijet ikada vidio.Nakon dva uvodna poraza i gol-razlike 1:6, pred Manchester Unitedom je izuzetno težak posao pošto u trećem kolu igra protiv Liverpoola. Redsi, koji su im i najveći rival kroz historiju, prošle sezone postigli su devet pogodaka u dva duela protiv Uniteda i neće biti iznenađenje ukoliko Crveni đavoli s tri poraza krenu u novu sezonu što će biti novi težak udarac za ekipu Erika ten Haaga.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime