Naslovnica Sport Nogomet Ronaldo postigao 700. ligaški pogodak u karijeri

Ronaldo postigao 700. ligaški pogodak u karijeri

Ronaldo postigao 700. ligaški pogodak u karijeri

Nogometaši Manchester Uniteda pobijedili su na Goodison Parku u 10. kolu Premiershipa ekipu Evertona rezultatom 2:1 te su se tako vratili trijumfalnim navikama nakon debakla u prošlom kolu u gradskom derbiju sa Cityjem.

Nije dobro krenulo večeras po Crvene vragove budući da je Iwobi postigao sjajan gol za vodstvo Karamela.

Slavlje domaćih je trajalo samo deset minuta, a onda je United izveo sjajnu akciju. Na kraju je Martial uposlio Antonyja koji postiže treći pogodak u dresu Uniteda.

Nakon pola sata igre Ronaldo je ušao u igru umjesto povrijeđenog Martiala, a minut prije kraja prvog poluvremena donosi preokret Unitedu.

Bio je to Ronaldov 700. ligaški pogodak. Njih čak 450 postigao je u dresu Reala, 144 je zabio za United, 101 za Juventus te pet za Sporting.


U drugom poluvremenu se uglavnom igralo na sredini terena, a obje ekipe su imale nekoliko dobrih prilika za postizanje gola. Rashford je devet minuta prije kraja utakmice i postigao gol, ali je nakon gledanja VAR-a on poništen zbog igranja rukom pa je ostalo konačnih 1:2.United je večerašnjom pobjedom skočio na peto mjesto Premiershipa, dok je Everton pao na 12. poziciju. U narednom kolu United dočekuje Newcastle, dok će Everton gostovati Tottenhamu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime