Naslovnica Sport Nogomet Ronaldova objava nakon Sj. Makedonije skupila preko 6 miliona lajkova

Ronaldova objava nakon Sj. Makedonije skupila preko 6 miliona lajkova

Ronaldova objava nakon Sj. Makedonije skupila preko 6 miliona lajkova
Ronaldova objava nakon Sj. Makedonije skupila preko 6 miliona lajkova

Nogometna reprezentacija Portugala plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Kataru nakon pobjede u finalu baraža protiv Sjeverne Makedonije rezultatom 2:0, a nakon susreta prva zvijezda tima Cristiano Ronaldo očekivano je bio oduševljen zbog ovog uspjeha njega i njegovih saigrača.

Ronaldo je nakon utakmice objavio fotografiju na svojoj službenoj stranici na Instagramu, a do sada je spomenuta objava skupila preko 6 miliona lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)


“Cilj je ostvaren, na Svjetskom prvenstvu smo u Kataru. Tamo smo gdje trebamo biti! Hvala svim Portugalcima na neumornoj podršci! Idemo, Portugal”, napisao je Ronaldo uz zajedničku fotografiju slavlja koja je uslijedila nakon utakmice.

Heroj Portugala sinoć je bio sjajni Bruno Fernandes koji je postigao dva pogotka, čime je stavio tačku na bajku Sjeverne Makedonije koja je ranije u polufinalu pobijedila Italiju i tako dala nagovještaj da bi se možda mogli domoći smotre najboljih svjetskih selekcija.Ipak, protiv Portugala su faktički bili nemoćni i nisu imali previše prostora da pokažu svoj kvalitet, a na kraju su presudila dva pogotka Brune i pobjedom od 2:0 prvak Evrope iz 2016. godine izborio je nastup na Mudnijalu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime