Naslovnica Sport Nogomet TEŠKA POVREDA NA EURU: Centimetri ga dijelili od kraja karijere! Belgijanac nakon...

TEŠKA POVREDA NA EURU: Centimetri ga dijelili od kraja karijere! Belgijanac nakon utakmice morao na operaciju od 6 sati!

teška povreda

Nakon što je Kristijan Eriksen kolabirao na terenu i na sljedećem meču na Euru smo vidjeli strašan prizor. Bek Belgije Timoti Kastanj se sudario sa Dalejom Kuzjaevom u meu Rusije i Belgije i morao da izađe sa terena jer se desila teška povreda.

On je doživeo tešku povredu očne duplje, odmah na terenu se videlo da je problem ozbiljan jer je fudbaler Lestera krvario.

Tek sada se otkrilo koliko je stašan ishod bio blizu. Kastanj se u bolnici oporavlja posle operacije koja je trajala punih šest sati, a ljekari su otkrili da je udarac mogao da bude i zvaničan kraj karijere za Kastanja.

Operacija je objavljena u srijedu od 15 do 21 čas, a da je udarac Kuzjaeva u duelu došao samo tri centimetra više, to bi bilo to, Kastanj ne bi više mogao da igra fudbal jer bi umjesto očne duplje direktno stradalo oko.

Sada Kastanja čeka bar osam nedjelja mirovanja i vjerovatno neće biti spreman ni za početak Premijer lige naredne sezone.

Pogledajte kako je izgledala teška povreda beka Belgije:

teška povreda

Pogledajte video:

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime