Naslovnica Sport Velika fešta u svlačionici Denvera: Jokić predvodio “napad” na trenera, Maloun ostao...

Velika fešta u svlačionici Denvera: Jokić predvodio “napad” na trenera, Maloun ostao mokar do pojasa

Nagetsi su znali kako da proslave novi trijumf protiv Toronta u NBA ligi.

U fantastičnoj formi se nalazi ekipa Denvera. Tim Nikole Jokića slavio je na osam od posljednjih devet mečeva, a jedan od istaknutijih je po običaju bio i srpski košarkaš koji je došao do dabl-dabl učinka i tako pripomogao svom timu da nastavi put ka samom vrhu tabele Zapadne konferencije.

A koliko je dobra atmosfera u svlačionici tima iz Kolorada pokazao je jedan snimak poslije same utakmice. Nikola i njegovi saigrači znali su kako da proslave novi trijumf, a naročito zbog toga što je to bila ukupno 300. pobjeda Majkla Malouna u NBA ligi.

Tako je Jokić riješio da napravi malu feštu u svlačionici, kada je odlučio da čitavoj ekipi da znak kada da krenu ka treneru Denvera i počnu da ga polivaju vodom. Maloun je prvo gledao gdje se Jokić nalazi, a kada ga je ugledao i rekao “a tu si“, krenula je prava žurka u svlačionici.

Trener Denvera bježao je od svojih igrača kako ne bi ostao mokar do pojasa, ali se i sam vrhunski zabavio. Ova slika samo potvrđuje koliko zdrava atmosfera vlada među Nagetsima i sigurno da ima uticaja na sjajne partije Nikole Jokića. Neka samo tako i ostane.

VIDEO: Jedan od najljepših poteza večeri

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime