Naslovnica Sport Nogomet Završnica prijelaznog roka u životu Fabrizija Romana: U tri dana sam spavao...

Završnica prijelaznog roka u životu Fabrizija Romana: U tri dana sam spavao samo osam sati

Italijanski novinar Fabrizio Romano (28) stekao je veliku popularnost budući da se smatra najpouzdanijim izvorom za nogometne transfere u cijelom svijetu, a posebno je aktivan posljednjih dana prijelaznih rokova.

Tako je bilo i proteklog zimskog prijelaznog roka koji je završen u ponedjeljak, a iskustvo svog posla u tim danima kratko je podijelio sa svojim pratiteljima:
“Kakav posljednji dan prijelaznog roka! Osam sati spavanja u tri dana, 17 sati dnevno provedenih na telefonu prošle sedmice, ali da, još uvijek sam živ i dišem”, napisao je Romano.U svom obraćanju se zahvalio navijačima jer, kako kaže, bez njih i njihovih reakcija transferi bi bili nevjerovatno dosadni.

“Izvinjavam se što sam vam dosađivao na Instagramu s 143 priče ili što držim oči na telefonu svake sekunde, svakog dana. Zabavili smo se, važne vijesti, neke lude priče, puno sjajnih gostiju na nevjerovatnoj lokaciji u Amsterdamu. Hvala cijelom timu za ovaj ludi ‘Deadline Day’, oni koji su pomogli iza kulisa su posebni ljudi i prijatelji od povjerenja. Prava tajna. I ostanite s nama jer mudrost kaže: ‘prijelazni rok se zatvara, a tržište transfera nikada nije gotovo. Vidimo se uskoro, još jednom hvala svima vama i naravno ‘here we go'”, poručio je Romano.

Upravo je slogan “Here we go” jedan od zaštitnih znakova ovog novinara koji je inače zaposlen na Sky Sport Italy.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime