Naslovnica Vijesti Messijeva supruga teško podnijela najveće zvižduke u njegovoj karijeri

Messijeva supruga teško podnijela najveće zvižduke u njegovoj karijeri

Messijeva supruga teško podnijela najveće zvižduke u njegovoj karijeri
Messijeva supruga teško podnijela najveće zvižduke u njegovoj karijeri

Nogometaši Paris Saint Germaina jučer su rezultatom 3:0 savladali Bordeaux, ali je utakmicu obilježilo nezadovoljstvo navijača domaćeg tima koji su izviždali klupske zvijezde, a posebno Lionela Messija.

Ne tako davno navijači PSG-a su priredili nevjerovatan doček Lionelu Messiju. Uz baklje, pjesme i koreografiju dočekan je najbolji nogometaš svijeta koji je konačno napustio Barcelonu i stigao u Francusku.

Međutim, stvari su se okrenule za samo nekoliko mjeseci. Nakon novog ispadanja u ranoj fazi Lige prvaka, nezadovoljstvo navijača PSG-a je kulminiralo posljednjih dana.

Uvredljivi grafiti pojavili su se na stadionu Park prinčeva, a najveće zvijezde Lionel Messi i Neymar dobili su nezapamćene zvižduke svojih navijača.

Posebno je u medijima odjeknulo to što su navijači izviždali Messija. To nije nešto na što je Argentinac navikao u besprijekornoj karijeri, tako da je situacija bila strana za sve.Najteže od svih zvižduke je podnijela Antonella Roccuzzo. Supruga Lionela Messija uhvaćena je kako pokušava sakriti suze nakon što je službeni spiker predstavio Messija na početku utakmice.

Također, Messiju su zviždali navijači nakon svakog kontakta s loptom i bit će zanimljivo vidjeti kakav će biti odgovor jednog od najboljih nogometaša svih vremena.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime