Naslovnica Vijesti BiH Mostarci napravili aplikaciju za optimizaciju sadržaja na Google-u

Mostarci napravili aplikaciju za optimizaciju sadržaja na Google-u

aplikaciju za optimizaciju sadržaja
aplikaciju za optimizaciju sadržaja

Mostarski poduzetnici, koji već zauzimaju prepoznatljivo mjesto u IT sektoru, Senad Šantić i Hasib Alić kreirali su prvi stopostotni bosanskohercegovački SEO alat “Robinize” za rangiranje na Google pretraživaču.

Robinize je SEO proizvod u zajedničkom vlasništvu ZenDeva i Alvirala – dvije mostarske kompanije, a nastao je kao potreba za odličnim, ali pristupačnim SEO alatom, koji je u digitalnoj eri, kada pretražujemo sve na Googleu, prijeka potreba.

Hasib Alić ističe kako je Robinize projekt na koji je posebno ponosan ove godine, jer je to prvi stopostotni bh. proizvod.

“Iako smo Senad i ja idejni tvorci, najveće zasluge pripadaju fantastičnom timu iz ZenDeva i Alvirala, koji su odradili nevjerovatan posao”, ističe mostarski poduzetnik.

Naglašava kako je bilo potrebno osam mjeseci da od ideje i organizacije dođu do beta proizvoda, ali se, kako ističe, na kraju sve isplatilo.

“Prve reakcije i feedback koji dobijamo svakodnevno su fenomenalni. Ovih dana sam posebno sretan i ponosan, jer sam dio priče koja je dokaz da grupa mladih i ambicioznih ljudi iz malog Mostara može kreirati vrhunski proizvod za svjetsko tržište”, kazao je Alić navodeći kako je ovo tek početak jedne divne priče.

Robinize, koji je prvi takav bh. proizvod, izdvaja se po prihvatljivoj cijeni i po jednostavnosti korištenja, jer korisnik odlučuje koju frazu želi rangirati na Googleu, a aplikacija vratiti 50 preporučenih pojmova koje trebate koristiti u svom sadržaju da bi se rangirali za tu fazu.

Robinize štedi vrijeme potrebno za istraživanje već postojećeg i omogućava lakše kreiranje novog sadržaja, a svi zainteresirani mogu testirati ovaj alat potpuno besplatno.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime