32 C
Tuzla
22 Juna 2024
Naslovnica Vijesti Svijet Nesvakidašnji slučaj: Policija uhapsila muškarca, u spavaćoj sobi krio konja

Nesvakidašnji slučaj: Policija uhapsila muškarca, u spavaćoj sobi krio konja

krio konja

Muškarac iz okruga Oconee u Južnoj Karolini uhapšen je zbog krađe konja kojeg je pokušao sakriti u svojoj spavaćoj sobi.

Policija je uhapsila Garryja Chasea Coblea Jr. nakon dojave da je viđen kako jaše konja ulicom i uvodi ga u svoju kuću.

Susjedi su bili zbunjeni i objasnili su da ne vjeruju da Coble uopće ima konja, što ih je navelo da pomisle da je životinja ukradena.

Kada je policija prošlog ponedjeljka stigla na mjesto događaja, stupila je u kontakt s njegovim ocem, koji je izjavio da njegov sin ne bi trebao biti kod kuće. Njegov otac je potom stigao i otvorio vrata policiji, koju je na podu dnevne sobe dočekao konjski izmet, prenosi Unilad.

Coblein otac tada je pozvao sina da izađe iz spavaće sobe, a kad su ga policajci priveli, vidjeli su da je on zapravo krio konja u spavaćoj sobi.

Srećom, konj, po imenu Jubilej, ostao je miran tokom cijele akcije i djelovao je neozlijeđeno. Međutim, kada je vlasnik stigao na mjesto događaja, primijetili su malu razderotinu na gležnju konja.

Vjeruje se da je vrijednost konja oko 6.500 dolara.

Coble je optužen za krađu stoke. Tražen je i zbog drugih optužbi, i to provale, krađe i slučaja u kojem je viđen kako baca mandolinu na susjedov pašnjak.

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime