Naslovnica Novo Ruska reality zvijezda rastrojena zbog zabrane Instagrama

Ruska reality zvijezda rastrojena zbog zabrane Instagrama

Ruska reality zvijezda rastrojena zbog zabrane Instagrama
Ruska reality zvijezda rastrojena zbog zabrane Instagrama

Ruska reality zvijezda Olga Buzova objavila je snimak u kojem rastrojeno govori o najavljenoj zabrani korištenja Instagrama u ovoj zemlji. Ovom prilikom oprostila se od svojih pratitelja, kojih ima više od 23 miliona.

Buzova je inače jedna od najuspješnijih Ruskinja, a proslavila se učešćem u reality showu “Dom-2″. Nalazi se na drugom mjestu liste osoba iz Rusije koje su najpopularnije na spomenutoj društvenoj platformi. Na prvom mjestu je Khabib Nurmagedov, koji ima više od 30 miliona pratitelja.”Ne bojim se priznati da vas ne želim izgubiti. Ne znam šta nosi budućnost. S vama sam podijelila detalje iz mog života. Ovo ne smatram poslom već dijelom svoje duše. Oduzet mi je život koji sam imala do sada”, između ostalog je kazala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86)

Očekivano, veliki broj korisnika je kritikovao to što se žali dok ukrajinski narod pokušava preživjeti tokom ruske agresije.”Ljudi u Ukrajini umiru, djeca spavaju u stanicama metroa jer su im kuće uništene, a ti plačeš zbog Instagrama”, jedan je od komentara.

Naravno, Buzova nije prva osoba iz Rusije kojoj je ova odluka teško pala. Influenserka, čije ime još uvijek nije otkriveno, je nedavno jecajući kazala kako je Instagram njen život.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime