Naslovnica Vijesti Svijet Išao po marketima i špricem ubrizgavao OTROV u namirnice: Građani ODMAH moraju...

Išao po marketima i špricem ubrizgavao OTROV u namirnice: Građani ODMAH moraju da bace ove proizvode

špricem ubrizgavao otrov

Incident se dogodio u srijedu uveče.

Lej Elgareb (37) iz londonskog dijela grada Fulama uhapšen je i optužen za zagađivanje ili ometanje robe sa namjerom, pošto je u tri različita supermarketa kontaminirao robu nepoznatom supstancom.

Incident se dogodio u srijedu uveče, a danas bi trebalo da se nađe pred sudom.

Svjedoci su ispričali kako su u srijedu uveče u ulici Fulam Palas Roud vidjeli muškarca koji se “čudno” ponašao. Sumnja se da je kontaminirana roba marketima Tesko Ekspres, Litl Vejtrouz i Senzberis Lokalu.

Povodom ovih incidenata oglasili su se i nadležni iz Hamersmita i Fulam kaunsila koji su apelovali na kupce da bace sve što su u srijedu kupili u ovim prodavnicama.

– Javnosti se savjetuje iz predostrožnosti da se otarase svih namirnica koje su u srijedu uveče kupili u ovim marketima. Tim za zdravlje životne sredine u konstantnom je kontaktu sa pogođenim filijalama supermarketa i ekipama na terenu – navodi se u saopštenju, prenosi Dejli mejl.

Policija i forenzičari viđeni su u četvrtak ujutru kako skupljaju pakovanja prerađenih mesnih proizvoda u kese, koje će poslati na hemijska ispitivanja.

Osumnjičeni muškarac je uhapšen, a pomenuti supermarketi su trenutno zatvoreni.

– Policija je uhapsila muškarca u Hamersmitu zbog sumnje da je špricem ubrizgavao OTROV u namirnice s namjerom da nanese štetu javnosti ili uznemirenost nakon što su namirnice u marketima ubrizgane kroz špric i igle. Policija je pozvana oko 19.40 nakon što se muškarac sumnjivo ponašao i vikao na ljude. On je priveden, a supermarketi su zatvoreni. Vjeruje se da su pogođene namirnice prerađeno meso i suhomesnati proizvodi, kao i namirnice za mikrotaalasnu pećnicu – navodi se u saopštenju policije, prenosi “Objektiv“.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime