Naslovnica Vijesti Svijet TAJNI ŽIVOT NEZASITOG GADAFIJA: Seks imao četiri puta dnevno i sa ženama...

TAJNI ŽIVOT NEZASITOG GADAFIJA: Seks imao četiri puta dnevno i sa ženama i sa muškarcima

tajni život

Vjerovao u crnu magiju, bio zavisan od kokaina, jeo bijeli luk i kršio pravila islama – nije klanjao, pušio je i pio

tajni život

TRIPOLI – Moamer Gadafi Libijom je vladao 42 godine. Ženio se dva puta. Imao je osmoro dece, sedam sinova i ćerku Ajšu. Ubijen je u puču 2011. godine.

Sorajina ispovest: Go me dočekao u krevetu

Bila sam jako uzbuđena jer je trebalo da vidim Moamera Gadafija uživo. Srce mi je divlje lupalo. Škola je baš mene odabrala da mu predam buket cvijeća. Sve se odvijalo brzo. Predala sam mu cvijeće, poljubila ruku i naklonila se, a Gadafi me pomilovao po glavi, ispričala je francuskoj novinarki Soraja jedna od Gadafijevih seksualnih robinja.

Soraja je kasnije saznala da je to tapšanje po glavi značilo da je ona odabrana. Samo dan nakon što je Gadafiju predala cvijeće u u kuću su joj došle čuvene tjelohraniteljke amazonke, pripadnice Gadafijeve straže. Soraja nije imala izbora. Amazonke su je ugurale u džip i odvezle u Gadafijevu rezidenciju. Dočekao ju je go u krevetu.

xPortal - TAJNI ŽIVOT NEZASITOG GADAFIJA: Seks imao četiri puta dnevno i sa ženama i sa muškarcima

Naterao ju je da ga pogleda u oči i onda joj rekao: “Ja sam tvoj tata i brat. Ti ćeš biti i moja ljubavnica. Ostaćeš sa mnom zauvijek”. U haremu su bile i druge seksualne robinje koje su zadovoljavale nezasitnog Gadafija.

Navodno je uzimao vijagru i seks imao četiri puta dnevno, s različitim partnerima i partnerkama. Soraja ga je mrzila, a kaže da je mrzila i njegov dah iz kog se osjećao bijeli luk, duhan i viski. Osim o seksu, navodno je bio zavisan i o kokainu.

Soraja kaže da je bio sadista, da ju je tukao, zlostavljao, vrijđao i da ju je silovao kad je imala 15 godina. Danas ima 25 i živi u Tripoliju. Svoju priču ispričala je francuskoj novinarki Anik Kožin koja je objavila knjigu “Gadafijev harem”. Novinarka tvrdi da je Gadafi zavodio i žene stranih diplomata kako bi ponizio njihove muževe.

Kršio je sva muslimanska pravila

Nije se molio, pušio je i pio. Soraja je ispričala i da je Gadafi kršio sva pravila muslimanske vjere. Nikada se nije molio, pušio je i pio alkohol. Rekla je i da je vjerovao u crnu magiju. Njegova osoba od poverenja navodno je bila neka Mabruka za koju je vjerovao da ima posebne moći.

Zatezao lice, operisao ga Berluskonijev hirurg

Gadafi je navodno bio zavisan i od plastičnih operacija, navodi se u dokumentarcu BBC. Plastični hirurg kog je dijelio sa bivšim italijanskim premijerom i prijateljem Silvijom Berluskonijem za BBC je otkrio da je Gadafija često hvatala paranoja.

“Pozivali su me usred noći da dođem u njegov bunker u Tripoliju kako bi mu uklonio masno tkivo sa stomaka i ugradio ga u njegovo naborano lice. Iako je taj zahvat izuzetno bolan, odbijao je opštu anesteziju jer se bojao da bi mogao da bude otrovan”, ispričao Lijasja Ribeiro, specijalista za operacije grudi.

Hirurg tvrdi i da je Gadafi bio vrlo drag čovek. Gadafija je operisao u tunelima ispod palate u Tripoliju za koje kaže da su izgledali kao velika, dobro opremljena bolnica.

Bio je prijatelj s Berluskonijem, Mesićem, Blerom…

Gadafi je svojevremeno bio prijatelj sa zapadnim vođama, najviše zbog nafte ali i činjenice da je primao emigrante koji su pokušali da pronađu bolji život u Evropi. Često su ga njegovi politički prijatelji na Zapadu dočekivali kao kralja.

Tokom posjeta u inostranstvu volio je da se razmeće velikim beduinskim šatorima, svojom ženskom gardom – amazonkama i ukrajinskim medicinskim sestrama. Takođe, volio je da “bocka” i “izaziva” druge državnike. Bio je prijatelj sa Silvijem Berluskonijem, Stjepanom Mesićem i Tonijem Blerom kog je Soraja, kako tvrdi, jednom vidjela u Gadafijevom bunkeru.

xPortal - TAJNI ŽIVOT NEZASITOG GADAFIJA: Seks imao četiri puta dnevno i sa ženama i sa muškarcima

Bivšoj državnoj sekretarki SAD Kondolizi Rajs poklonio je medaljon sa svojim likom, a Borutu Pahoru dok je bio premijer Slovenije dve kamile. Pahor mu je zauzvrat poklonio konja. Baraku Obami poslao je pismo u kojem ga nazvao “sine moj”.

xPortal - TAJNI ŽIVOT NEZASITOG GADAFIJA: Seks imao četiri puta dnevno i sa ženama i sa muškarcima

Često je kasnio i na sastanke u inostranstvu, a jednom prilikom španski ministar spoljnih poslova čekao ga je 10 sati! Bio je poznat i po dugim govorima u UN – jednom je prevodilac pošto je pričao čak sat i po, jednostavno odustao i otišao. Gadafi se prije odlaska iz UN potpisao i na klupu u glavnoj sali.

Blago zakopavao u pustinji

Libijske vlasti su u pustinji Zele, na jugu zemlje, iskopale 20 tona zlata i 80 milijuna evra za koje vjeruju da su pripadali Gadafiju. Blago je Gadafi navodno sakrio pošto je pobjegao iz Tripolija. Vjeruje se da postoji još četiri tone zlata i oko 500 miliona dolara, koje je Gadafi povukao iz nacionalne banke. Gadafijevoj sahrani prisustvovalo je samo četvoro ljudi koji su morali da se zakunu na Kuranu da nikada neće odati lokaciju.

Kurir

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime