Naslovnica Crna hronika Popularnom “Šojiću” se drastično pogoršalo zdravstveno stanje, stavljen je na kisik

Popularnom “Šojiću” se drastično pogoršalo zdravstveno stanje, stavljen je na kisik

zdravstveno stanje

SRPSKI glumac Milan Lane Gutović u petak je primljen u bolnicu zbog problema s disanjem i liječnici su ga stavili na kisik. Kako javljaju srpske Novosti, 75-godišnjem glumcu se naglo pogoršalo zdravstveno stanje te je premješten na odjel intenzivne njege.

Napravili su mu PCR test, koji je negativan.

“Nije dobro. Prebačen je na odjel intenzivne njege i njegovo zdravstveno stanje je jako teško. Čuo sam se s njim u petak, kada je tek primljen na Vojno-medicinsku akademiju, i dobro je zvučao. Malo je teže disao, ali smo mogli razgovarati”, ispričao je izvor za Novosti.

Kako izvor tvrdi, preko noći se glumcu, poznatom po ulozi Srećka Šojića u Tesnoj koži, drastično pogoršalo stanje. Gutović je prije dva mjeseca bolovao od covida-19, ali navodno se nije u potpunosti oporavio.

“Imao je lakši oblik korone, ali nije ozdravio do kraja. Kašalj mu se nikako nije smirivao, pa je morao otkazati sve predstave. Vukao je prehladu već dva mjeseca, nije htio kod liječnika. Posljednjih godina živi kao samotnjak, pa nije ljudima puno govorio o zdravstvenim problemima”, kaže izvor.

Za nju kažu da je NAJZGODNIJA ŽENA NA SVIJETU: Kćerka je KONTROVERZNOG biznismena, gdje god se pojavi svi gledaju samo u nju! FOTO

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime