Naslovnica Crna hronika Jeziv snimak: Automobil pokosio ženu na pješačkom prijelazu

Jeziv snimak: Automobil pokosio ženu na pješačkom prijelazu

jeziv snimak

Žena I.H. (59) teško je povrijeđena danas oko 17 sati u naselju Selakovac u Novom Pazaru kada je na nju naletio automobil dok je prelazila ulicu na pješačkom prijelazu.

Jeziv snimak sa videonadzora pokazuje kako nesretna žena kreće da prelazi ulicu kada ju je pokosio automobil, podiže je na haubu i odbacuje nekoliko metara.

Povrijeđena žena ubrzo je ustala s asfalta, ali su joj kasnije u novopazarskoj Opštoj bolnici konstatovani prijelom lijeve potkoljenice, kontuzija desnog kuka i oguljotine na tijelu.

Nakon ukazane pomoći, ona se osjeća dobro i nije životno ugrožena.

U Policijskoj upravi Novi Pazar rečeno je da je vozač E.H. (19) saslušan, nakon čega je protiv njega podnijeta krivična prijava zbog teškog djela protiv sigurnosti javnog saobraćaja, pišu Novosti.

Novopazarsko naselje Selakovac poznato je po čestim saobraćajnim nesrećama, zbog čega je lokalna samouprava odlučila da nabavi i postavi kamere koje će snimati odvijanje saobraćaja.

U toku je izrada studije koja će pokazati na tačno kojoj lokaciji će biti postavljen videonadzor. Kamere će imati mogućnost da snimaju registarske oznake i registruju saobraćajne prekršaje, a sve podatke će proslijeđivati policiji.

Dnevni avaz

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime