Naslovnica Crna hronika Otkriveno krijumčarenje migranata u Gacku: Pronađeno 11 migranata u vozilu, uhapšene 2...

Otkriveno krijumčarenje migranata u Gacku: Pronađeno 11 migranata u vozilu, uhapšene 2 osobe

krijumčarenje migranata

Slobode su lišeni E. R. i I. I. koji su prevozili 11 državljana Pakistana.

Policijski službenici Policijske stanice Gacko, u ponedjeljak oko 18.30 časova, prilikom kontrole automobila lišili su slobode dvije osobe koje su vršile krijumčarenje migranata odnosno prevozile 11 migranata, javlja Anadolu Agency (AA).

“Policijski službenici su prilikom sprovođenja operativno taktičkih mjera i radnji, u mjestu Samobor, opština Gacko, na regionalnom putu Avtovac – Vratkovići, zaustavili i kontrolisali putnički automobil kojim je upravljalo lice inicijala E. R. iz Bosanske Krupe, a na mjestu suvozača nalazilo se lice inicijala I. I, takođe iz Bosanske Krupe, koji su tom prilikom prevozili 11 državljana Pakistana”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Trebinje i dodaje da je nad lišenima slobode u toku kriminalistička obrada.

Dežurni tužilac Tužilaštva Bosne i Hercegovine se izjasnio da navedeno ima obilježja krivičnog djela krijumčarenje lica.

“O svemu je obavještena Služba za poslove sa strancima – kancelarija u Trebinju, čiji će pripadnici preduzeti dalje mjere i radnje iz svoje nadležnosti u vezi sa pronađenim migrantima”, navode iz Policijske uprave Trebinje.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime