Naslovnica Crna hronika Sudar jet-skija i jedrilice u Trogiru, poginula žena, dvoje djece povrijeđeno

Sudar jet-skija i jedrilice u Trogiru, poginula žena, dvoje djece povrijeđeno

sudar

Svjedokinja, čije su dvije kćeri s prijateljima bile na brodu u trenutku nesreće, je vidjela sudar i trenutak kad su žena i njene dvije kćeri pale u more

U Marini kod Trogira (Hrvatska) u ponedjeljak nešto poslije 16 sati dogodila se tragedija u kojoj je jedna osoba poginula, a dvije osobe su završile u bolnici. Kako javlja Slobodna Dalmacija, policija je potvrdila da je do nesreće došlo u lučici Agana te da je život izgubila žena, a njene dvije kćeri su s ozljedama prebačene u splitski KBC.

Navodno je riječ o njemačkim državljankama, a svjedoci za Slobodnu Dalmaciju kažu da se sve odigralo ispred Agane, kada se nesretna žena, upravljajući jet skijem, sudarila s jedrilicom.

Svjedokinja, čije su dvije kćeri s prijateljima bile na brodu u trenutku nesreće, je vidjela sudar i trenutak kad su žena i njene dvije kćeri pale u more. Imale su prsluke, ali su ostale bez svijesti, a nekoliko ljudi koji su se tu zatekli priskočili su u pomoć i izvukli ih na obalu.

Prema izjavi svjedokinje, liječnici hitne pomoći pokušavali su reanimirati ženu četrdesetak minuta, nažalost bezuspješno.

Djevojčica od petnaestak godina zadobila je teže tjelesne ozljede te je odvezena u vozilu hitne pomoći, a njena je sestra zadobila nešto lakše ozljede.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime