Naslovnica Crna hronika Teška nesreća kod Prijedora: Maloljetnik s kvadom sletio s puta i poginuo

Teška nesreća kod Prijedora: Maloljetnik s kvadom sletio s puta i poginuo

teška nesreća

Teška nesreća dogodila se jučer kada je maloljetnik iz Prijedora poginuo kada je sa kvadom sletio sa puta, potvrđeno je u policiji.

U Policijskoj upravi Prijedor su rekli da se nesreća dogodila sinoć oko 21:10 sati na nekategorisanom putu u naselju Veliko Palančište u Prijedoru, prenosi portal Prijedor danas.

– U prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, na licu mjesta obavljen je uviđaj, kom prilikom je utvrđeno da je do saobraćajne nesreće došlo slijetanjem sa kolovoza četvorotočkaša kojim je upravljao maloljetnik i koji je usljed zadobijenih povreda preminuo u JZU Bolnica ‘Dr Mladen Stojanović’ u Prijedoru – rekli su u policiji.

Policijska uprava Prijedor apeluje na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i da prilagode brzinu uslovima na kolovozu.

– Poseban apel upućujemo biciklistima i motociklistima da se pridržavaju propisanih pravila učestvovanja u saobraćaju i roditeljima da obrate dužnu pažnju na maloljetne osobe koja su učesnici u saobraćaju – poručili su iz PU Prijedor.

Dnevni avaz

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime