Naslovnica Koronavirus ACA LUKAS ŽESTOKO ISPROZIVAO SVE ONE KOJI NE ŽELE DA SE VAKCINIŠU:...

ACA LUKAS ŽESTOKO ISPROZIVAO SVE ONE KOJI NE ŽELE DA SE VAKCINIŠU: Znam žene koje neće da se vakcinišu da bi rađale! A abortirale su 11 puta!

Aca Lukas šokiran je što neke žene neće da se vakcinišu jer se boje da će im to uticati na plodnost, a do sada su više puta abortirale! Folker, koji se u februaru vakcinisao kineskom vakcinom, ogorčen je na antivaksere, za koje tvrdi da namjerno šire strah i paniku među ljudima.

Ko je ovde lud?

– Slušam teorije zavjere koje kruže da ‘ako se vakcinišeš nećeš moći da imaš djecu’. Potpuna budalaština! Znam devojke koje su do sada imale 11 abortusa, a sada odbijaju vakcinu jer se boje da neće moći da rađaju?! Pa čekaj, ko je ovde lud? – pita se Lukas na početku razgovora i nastavlja paljbu po antivakserima:

– Svi oni imaju interes da pričaju te gluposti. Jedni su politički motivisani, drugi su budale, treći su u sekti… Ali tek ne mogu da shvatim ljude koji potpadaju pod njihov uticaj. Ja bih im postavio nekoliko pitanja: Koliko imaš godina? Koliko puta si bio bolestan? Je l’ ti doktor dao da piješ lijek? Jel’ si ozdravio? Jesi. Otkud znaš da li je taj lijek koji si primio bio ispitan?

Otkako se vakcinisao, Aca se bacio na nove projekte. Najprije je osmislio autorsku emisiju “Veče sa Lukasom”.

– U toj emisiji sviramo i pjevamo. Nisam ja voditelj, niti se tripujem da ću postati Minimaks. Hoću da budem drugačiji, tako da kod mene nećete gledati zvijezde. Evo, ni Cecu neću ugostiti. Ona je moja drugarica i ja je volim, ali nije mi cilj da pravim nešto što je već sto puta viđeno – priča folker.

Poruka za hejtere

Osim emisije, Lukas ovih dana intenzivno radi i na svojoj autobiografiji, kao i na seriji “Kafana na Balkanu”, koja će se takođe baviti njegovim životom:

– Neće me igrati neki poznati glumac, jer mene može da glumi neko ko nije afirmisan. Ja ću u seriji biti narator i nema potrebe da vježbam dikciju, jer odlično govorim. Kada mi se priča, ja dobro pričam. A kada mi tema nije zanimljiva, ja promrmljam nešto. A ljudi se lože, pa brže-bolje te moje klipove objave na internetu. Onda im ja lijepo ‘prevedem’ da sam zapravo htio da kažem da mi popuše ku*ac!

Ogriješio sam se o Kiju

xPortal - ACA LUKAS ŽESTOKO ISPROZIVAO SVE ONE KOJI NE ŽELE DA SE VAKCINIŠU: Znam žene koje neće da se vakcinišu da bi rađale! A abortirale su 11 puta!

Aca Lukas i Kija Kockar zajedno snimaju seriju “Aviondžije”, pa smo pitali folkera kako se osjeća, s obzirom na to da ju je ranije žestoko prozivao.

– Za Kiju sam rekao da njeno štivo ne može da ima više od dvije-tri strane, jer se pojavila prije nekoliko godina i napisala knjigu o sebi. Našalio sam se na račun toga što se juče pojavila i odmah piše knjigu. Ispostavilo se da je ta njena knjiga bila najprodavanija – iskren je folker.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime