Naslovnica Lifestyle Zašto žene ne vole fine muškarce?

Zašto žene ne vole fine muškarce?

Zašto žene ne vole fine muškarce?
Zašto žene ne vole fine muškarce?

Mnogo žena olako kaže da im je dosta “loših momaka” i da im je potreban neko ko će biti romantičan i razumjeti ih. Istina je, međutim, da žene i ne vole dobrice.

Ma koliko se trudile da ubijede muški rod da žele nekoga ko će im donositi doručak u krevet i tretirati ih kao princeze, fini momci uvijek izvuku “deblji kraj”. Zašto je to tako?

Možda vam djeluje da uloga muškarca kao zaštitnika datira iz Kamenog doba, ali činjenica je da su muškarci kroz cijelu historiju imali upravo takvu funkciju.

Dobrice izgledaju kao da ne mogu da brane ni sebe, a kamoli drugu osobu. Zato ih žene zaobilaze, barem podsvjesno se nadajući nekome ko će ih štititi od opasnosti urbanih džungli.

Dobrice ženu stavljaju na pijedestal i obožavaju je kao kakvu boginju. U pokazivanju emocija prelaze sve granice, prerano se “zalijepe” i njene potrebe stave ispred svojih.

Žene su ljudi takođe, tako da nema potrebe da je stavljate na tron s kog lako može pasti.

Dobrice ne zahtijevaju da im djevojke neprekidno izgledaju savršeno, jer i sami nisu takvi. Pored finog dečka možete se opustiti do te mjere, da u vezi nestane sva hemija i uzbuđenje.

Žene žele da ih neko neprekidno izaziva, tjera na rad i razmišljanje. To svaku vezu čini zanimljivijom.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime