Naslovnica Magazin Isak Šabanović je bio gost na rođendanu Žike Jakšića i imao tremu

Isak Šabanović je bio gost na rođendanu Žike Jakšića i imao tremu

0
Isak Šabanović
Isak Šabanović

Isak Šabanović veliku popularnost stekao je u takmičenju “Zvezde Granda” gde je stigao do samog finala i publika ga je već pri prvom pojavljivanju na velikoj sceni zavoljela. Nakon završetka takmičenja Isak je počeo da radi punom parom i nastupa svakog vikenda po poznatim beogradskim klubovima, a sada je priznao da je najveću tremu imao od beogradske publike.

-Imao sam ne barijeru, nego strah od Beograda, kao dođeš i sad treba tu da radiš, da se pokažeš, da te publika zavoli ili te neće zavoljeti, imaš taj neki repertoar koji prolazi samo u beogradskim klubovima, ali donekle sam uspio – rekao je Isak.

– Ja se trudim da se ne promijenim. Ja imam neki svoj krug prijatelja koji ne mijenjam ni prije ni poslije. Trudim se da budem u pozitivnom društvu i naravno što se tiče posla moramo uvijek koketirati sa publikom– poručio je.

Nedavno je bio gost na gala rođendanskoj proslavi kod voditelja Žike Jakšića na kojem je bilo mnogo poznatih imena sa javne scene. Isak je imao tu čast da na proslavi uživo zapjeva neke od pjesama “Bijelog dugmeta” dok ga je slušao Goran Bregović.

 Imao sam tremu, bila mi je velika čast i zadovoljstvo da sam u takvom društvu bio te noći pored velikih imena, glumaca, nalazi se i jedan mali klošarčić Isak. Žika me je pitao da otpjevam nešto za njegov rođendan, što ne bih. Tražio je neku od “Bijelog dugmeta”, imao sam tremu. Čovjek za koga znaš da je to stvorio, te pjesme i on te gleda, klima glavom i aplaudira, osjećaj je neprikosnoven i još jednom se zahvaljujem Žiki na pozivu – ispričao je mladi pjevač

Prethodni članakI zimi je potrebna krema za sunčanje, ovo je razlog
Naredni članakBritanski premijer pozvao Rusiju da smiri tenzije na ukrajinskoj granici

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime