Naslovnica Magazin Madonna: Njene ruke paraju oči

Madonna: Njene ruke paraju oči

Madonna: Njene ruke paraju oči
Madonna: Njene ruke paraju oči

Pop kraljica Madonna poznata je po svojim provokativnim izdanjima ali i fotografijama koje svakodnevno ukrašava sa velikom količinom Photoshopa. Ipak, čini se da neke dijelove tijela ne može “popraviti”, a upravo oni odaju koliko pjevačica zapravo ima godina.

Madonnu su reporteri nedavno uhvatili kako malo iza ponoći sa svojim sinom Roccom Ritchiejem, kojeg je dobila iz braka sa Guyom Ritchiem, napušta otmjeni restoran.

Izdanje u kojem se pojavila nije prvi put otkrilo kako se njene fotografije uživo dosta razliku od onih koje pjevačica objavljuje na Instagramu.

Madonna: Njene ruke paraju oči

Iako je njeno lice izgledalo zategnuto i gotovo “zamrznuto” u vremenu, što se pjevačica na sve strane i trudi postići, njene ruke izgledale su dosta prirodnije – u skladu sa njenom dobi.

Lice je prekrila glomaznim crnim naočalama koje je sparila sa ostatkom crne kombinacije – crnim topom, kratkim hlačama i kaputom, dok je cijeli stajling začinila crvenim remenom.

Iako je zagazila u sedmu deceniju, Madonna ni danas ne odustaje od provokativnih izdanja te često objavljuje golišave fotografije, a zbog pretjeranog poriva da izgleda mlađe, kao i korištenja silnih filtera i filera, pjevačicu često prozivaju u komentarima kako izgleda poput tinejdžerke.Ipak, ona se na iste ne obazire.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime