Naslovnica Magazin Naomi Campbell otkrila istinu kako je dobila kćerku u petoj deceniji života

Naomi Campbell otkrila istinu kako je dobila kćerku u petoj deceniji života

naomi campbell

Manekenka je u jednom intervjuu za The Cut otvoreno govorila o svom privatnom životu, otkrivši kako je zahvaljujući surogat majci dobila kćerku, ali njeno ime, kao ni lik, i dalje ne otkriva javnosti

Britanska manekenka Naomi Campbell poznata po ljepoti, bogatoj karijeri ali i kontroverznom ljubavnom životu. Njen život je izgledao kao otvorena knjiga sve dok nije dobila kćerkicu. Krenula su razna nagađanja ali ona je odlučila da stavi tačku na priče.

Manekenka je u jednom intervjuu za The Cut otvoreno govorila o svom privatnom životu, otkrivši kako je zahvaljujući surogat majci dobila kćerku, ali njeno ime, kao ni lik, i dalje ne otkriva javnosti.

Ona ne krije da je oduševljena svojom kćerkicom, od trenutka kada je dobila. Nedavno je postavila njenu sliku gdje se može vidjeti da je već princeza koja nosi brendiranu obuću.

Na fotografiji se moglo vidjeti kako drži njena stopala u naručju i pohvalila se njenim stajlingom. Na fotografiji se vidio natpis: „Moji otkucaji“, što je njene pratioce raznježilo.

NAOMI CAMPBELL

Ono što je izgleda nju pogađalo jeste činjenica da se njeno majčinstvo dovodilo u pitanje, stoga je odlučila da stane na put zlim jezicima, otkrivši pravu istinu, koje se ne stidi, već ponosi, svojom nasljednicom.

Naomi je ranije je istakla da želi da postane majka. Ona je sa novinarom „Metroa“ razgovarala o biološkom pritisku na žene da imaju djecu, pa je u vezi sa tim rekla: „Sada, kada je nauka napredovala mislim da to mogu da uradim kad hoću“.

FOKUS

Ovo su 10 najljepših ulica na svijetu – svaka priča svoju priču

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime