Naslovnica Magazin Showbizz DARKO LAZIĆ PUCAO IZ PIŠTOLJA NAKON SVAĐE SA MARINOM! Vriska i urlici...

DARKO LAZIĆ PUCAO IZ PIŠTOLJA NAKON SVAĐE SA MARINOM! Vriska i urlici u kući pjevača!

Marina Gagić napustila je Darka Lazića i iz Brestača otišla u kuću svojih roditelja u Pećincima. Popularni par već mjesecima ima nesuglasice i često se svađa, a tokom jedne žestoke rasprave folker je u naletu bijesa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor, saznaje Kurir.

xPortal - DARKO LAZIĆ PUCAO IZ PIŠTOLJA NAKON SVAĐE SA MARINOM! Vriska i urlici u kući pjevača!

Lazićev privatni život već godinama intrigira javnost, a nedavno je u centar pažnje dospeo zbog povezanosti s kriminalnim miljeom – ekipom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja. Ipak, pored tih problema, dosta trpi i Darkov emotivni život, pa je s Marinom poslednjih nekoliko mjeseci na ratnoj nozi.

Česte rasprave

Kako naš izvor blizak pjevaču kaže, on i Gagićeva od kraja prošle godine ne funkcionišu, a svađe su sve češće. Marini smeta što Darko krije neke stvari od nje, izlazi iz kuće kad mu se prohjte, ne javlja se na telefon i što u nekoliko navrata nije znala gdje je on u pola noći. Te razmirice su postale sve burnije kako je vrijeme odmicalo, a nedavno je folker napravio haos u porodičnoj kući u Brestaču, gde zajedno žive. On je u jednom trenutku podivljao zbog svađe s vjerenicom, počeo je da urla i da baca stvari po kući, a kako kaže naš sagovornik, potom je otišao do sobe, do mjesta gde drži oružje i izvadio pištolj.

xPortal - DARKO LAZIĆ PUCAO IZ PIŠTOLJA NAKON SVAĐE SA MARINOM! Vriska i urlici u kući pjevača!

S njime je izletio u dnevnu sobu, gde je bila Marina, a potom vitlao vatrenim oružjem, pucao u televizor i pogodio ga. Njegova vjerenica je tada vrisnula i počela da plače, a potom je izašla iz kuće, međutim, uspeli su da izglade stvari ubrzo. Darko je obećao da se tako nešto neće ponoviti i da će da radi na njihovom odnosu, pa mu je ona dala drugu šansu.

xPortal - DARKO LAZIĆ PUCAO IZ PIŠTOLJA NAKON SVAĐE SA MARINOM! Vriska i urlici u kući pjevača!

Ipak, po svemu sudeći, Marina ne može da podnese više pritisak javnosti i informacije koje kruže o pjevaču, a izvor tvrdi da je uplašena za svoju bezbjednost i bezbjednost nasljednika. Poslednjih nedelja ponovo su krenule svađe, koje ona više neće da trpi, pa se pre nekoliko dana spakovala i s djetetom otišla u rodne Pećince.

Potvrdio

Naš izvor kaže da ona ima punu podršku svoje porodice, koja od početka nije bila za njenu vezu s Darkom. Navodno, Marinini roditelji nisu željeli da se ona preseli u Brestač i živi s njim, a još manje da se uda za njega. Tome se naročito protivio njen brat,  koji je otvoreno pokazivao netrpeljivost prema folkeru i koji je sestri govorio da uvijek može da se vrati kod njih. S druge strane, roditelji su vremenom prihvatili situaciju i Darka, ali im je drago što je ipak presjekla i rešila da ga ostavi.

xPortal - DARKO LAZIĆ PUCAO IZ PIŠTOLJA NAKON SVAĐE SA MARINOM! Vriska i urlici u kući pjevača!

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Marinom, ali je ona isključila telefon. Ipak, prije toga je za pojedine medije dala izjavu i rekla da više nije dio javnog života.

– Ja više ne pripadam javnom svijetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim ni da demantujem napise – rekla je Marina.

S druge strane, Darko je potvrdio da je u pitanju mala svađa, ali da će sve biti u redu.

– Sve je okej, malo smo se posvađali. Tako je u svakoj zajednici, postoje svađe, ništa strašno. Zajedno smo, malo smo se sporječkali. Svađa ko svađa – rekao nam je Darko.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime