Naslovnica Magazin Showbizz HTIO SE PODMLADIT, PA ZAVRŠIO NA KISEONIKU: Čola podvrgnut specijalnoj metodi liječenja

HTIO SE PODMLADIT, PA ZAVRŠIO NA KISEONIKU: Čola podvrgnut specijalnoj metodi liječenja

podmladit

Zdravko Čolić (70) čini sve da ostane u dobroj formi i da izgleda mladoliko u osmoj deceniji života.

To mu polazi za rukom zahvaljujući hiperbaričnoj komori, u koju odlazi često kako bi osvježio glasne žice, sačuvao pluća tokom pandemije virusa korona, ali i zbog ljepšeg tena.

Kako prenose mediji, Čola je od svog ljekara dobio uput za jednu državnu bolnicu u Beogradu, gdje s vremena na vreme udiše čist kiseonik. On kao korisnik zdravstvenog osiguranja na to i ima pravo, što nam je rečeno u ovoj ustanovi, gdje je pjevač rado viđen gost. prneosi “Novi“.

– Čola je fenomenalan. Nije bio skoro, ali sjećam se kada je prije nekoliko meseci prvi put došao, svi smo bili oduševljeni. Došao je sa uputom svog izabranog ljekara. Šalio se na svoj račun, a kroz smeh je i rekao kako udiše kiseonik da bi izgledao mlađe i da bi održavao glasne žice. Hiperbarična kompora pomaže da cijeli organizam bude vitalan, a njemu izuzetno znači zbog posla kojim se bavi.

– Očekujemo ga opet jer je sjajan, kulturan i čovek iz naroda – ispričao je jedan od zaposlenih, koji je insistirao na anonimnosti. Inače, u državnoj bolnici koju posjećuje Zdravko Čolić, osim s uputom, kada je korišćenje hiperbarične komore besplatno, moguće je doći i platiti njegovu upotrebu. Kako kažu zaposleni, cijena po tretmanu kreće se od 9.000 do 10.000 dinara. Iz bolnice su nezvanično potvrdili da je Čola dolazio u ustanovu.

Haber

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime