Naslovnica Magazin Showbizz Popularni Bojsi postaje Srbin: U srpskoj ambasadi u Londonu podnio zahtjev za...

Popularni Bojsi postaje Srbin: U srpskoj ambasadi u Londonu podnio zahtjev za državljanstvo

bojsi

Britanski glumac Džon Čalis, koji je tumačio ulogu čuvenog Bojsija u kultnoj seriji “Mućke”, objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se vidi njegov crni “mercedes”, a na njemu tablice na kojima piše “Srbija”.

“U ambasadi Srbije gospodina Čalisa primila je ambasadorka Srbije u Ujedinjenom kraljevstvu Aleksandra Joksimović. Imao sam tu čast da u ime Grada Beograda potpišem preporuku Grada Beograda da Bojsi postane srpski državljanin. Nije bilo lako pobrojati na jednoj stranici šta je Bojsi učinio na promociji Srbije i Beograda posebno u Velikoj Britaniji gde je veoma poznat i popularan. Predsjednica Vlade Repiblike Ana Brnabić podržala je ideju da Bojsi postane srpski državljanin. Želim da se posebno zahvalim našem čovjeku koji je odrastao i živi u Londonu Lazaru Vukoviću koji je najzaslužniji zato što Bojsi toliko voli Beograd i Srbiju –  napisao je Goran Vesić,  zamjenik gradonačelnika Beograda, na svom Fejsbuk profilu.

bojsi

bojsi

Bojsijev zahtjev za državljansvo već se nalazi u Beogradu i kada se završe sve procedure Vlada će glasati.

– Lijep je osjećaj kada znate da uspješni i popularni ljudi kao što je Džon Čalis žele da budu državljani Srbije. Srećan sam jer Bojsi postaje i zvanično Beograđanin. Stanovnik našeg grada suštinski je postao kada je snimio film ‘Bojsi u Beogradu‘. Bojsi dobrodošao kući!”, dodao je Vesić.

bojsi

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime