Naslovnica Novo Legendarni nogometaš podržao kćerkin ulazak u reality

Legendarni nogometaš podržao kćerkin ulazak u reality

Legendarni nogometaš podržao kćerkin ulazak u reality
Legendarni nogometaš podržao kćerkin ulazak u reality

Kćerka osvajača Zlatne lopte Michaela Owena nedavno je, unatoč mišljenju svoga oca, objavila kako ulazi u kontroverznu američku reality emisiju. Sada je, pak, otkrila kako joj je otac ukazao povjerenje te da vjeruje da ga ona neće osramotiti.

Gemma koja ima 19 godina, vlasnica je linije kupaćih kostima i jahačica konja, nedavno je putem društvenih mreža potvrdila svoje učešće u emisiji “Love Island”. Iako njen otac ranije nije nagovještavao da bi bio sretan kćerkinim ulaskom u emisiju punu kontroverzi i koja se temelji na svakodnevnom mijenjaju partnera, zajedničkim zadacima, kao i eksplicitnim scenama učesnika s ciljem što veće medijske pozornosti, čini se da je Michael ipak popustio.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GEMMA OWEN (@gemowen_1)

“Tata mi je rekao: ‘Znaš kako se ponašati’. Idi i učini to”, rekla je Gemma za Mirror, pa nastavila: “Roditelji mi vjeruju da neću učiniti ništa što bi ih osramotilo, pa mislim da ne bih imala intimne odnose u vili”.

Prije ulaska u vilu, Gemma je otkrila kako joj je otac dao nekoliko savjeta, ali je upozorio i da se kloni nogometaša. Ipak, ona misli da bi mu bilo potajno drago kada bi jednog od njih dovela kući.

“Sigurna sam da bio on bio sretan da se zabavljam s nogometašem. Ne bi pravio probleme jer bi imali dosta toga zajedničkog”, rekla je Gemma.

Istakla je i kako od ostalih učesnika neće skrivati ko je njena porodica, no da se time neće pretjerano hvaliti.

Gemma je ranije najavila kako u emisiju ulazi s ciljem da pronađe ljubav, a sebe je opisala kao osobu natjecateljskog duha, spremnu da dobije ono što želi.

“Otvorena sam za pronalazak ljubavi. Želim imati stvarno zabavno ljeto”, rekla je ona.

Inače, prva epizoda emisije je u Americi započela s emitiranjem večeras, a učesnici će provesti ljeto u otmjenoj vili natječući se za osvajanje novčane nagrade u iznosu od 50.000 funti (cca 115.000 KM).

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime