Naslovnica Sport Borilački sportovi Cormier skoro prebio YouTubera koji ga je izazvao na meč

Cormier skoro prebio YouTubera koji ga je izazvao na meč

DANIEL CORMIER, bivši prvak UFC-a u poluteškoj i teškoj kategoriji, danas radi kao komentator. Na velikoj UFC-ovoj priredbi proteklog vikenda skrenuo je pozornost na sebe tako što se sukobio s Jakeom Paulom, poznatim YouTube influencerom koji se odnedavno bavi boksom i proziva čitavu scenu.

Cormier je u razgovoru za ESPN opisao što se događa. “Tip mi se kreveljio, meni nije jasno što se događa. Taj klinac ima 24-godine i sprda me poput trola. Morao sam mu nešto otići reći”, rekao je bivši UFC-ov prvak i istaknuo da je od producenata zatražio dvominutnu pauzu.

xPortal - Cormier skoro prebio YouTubera koji ga je izazvao na meč

“Došao sam do njega i rekao da se smiri. Nisam ja neki klinac s kojim će se zafrkavati. Upozorio sam ga da me više ne spominje. Držao je ruke u džepovima, a onda kad je došlo osiguranje, počeo je izigravati frajera. Rekao sam mu da neće dobro proći ako tako nastavi. On mi je rekao da sam ja njega prvi spomenuo”, opisao je Cormier pa nastavio: “Htio sam mu zgrabiti facu i zakucati ga u pod, ali imao bih probleme s UFC-om. Ja sam bio na poslu, ne smijem to napraviti. Za kraj sam mu poručio da se tako može ponašati s nekima, ali ne sa svim ljudima.”

“Borba protiv njega? Zašto bih ga naganjao i boksao s njim? Ako taj klinac traži borbu, ona će biti po MMA pravilima, neću mu dati da preko mojeg imena gradi svoje. Moram štititi svoju ostavštinu. Ako ga pritom trebam prebiti, ok”, zaključio je.

Dio fanova na društvenim mrežama sumnja u istinitost ovog sukoba te navode kako je sve inscenirano kako bi Cormier i PAul dogovorili meč od kojeg bi obojica zaradili velike novce. Jake Paul u boksačkoj karijeri ima nokaute nad NBA zvijezdom Nateom Robinsonom, ali i bivšim UFC-ovim borcem Benom Askrenom.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime